Lirik Lagu Tembang Tresno oleh Rere Amora, Monata

Lirik Rere Amora – Tembang Tresno


I

Padhange suryo nanging peteng ning mripatku
Sinare rembulan nambahi susahing atiku
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging, nyatane aku muk apusi

Kembali ke I

II

Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Janji setio marang aku
Nyatane nyusahke atiku

III

Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungaku

Kembali ke II, III

Aku pamit lilakno lungaku